Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 68    0

Bataie intre prezentatoare la Antena Stars in momentul de publicitate. „Am ajuns la terapeut din cauza ei”

Antena Stars

Cine a zis ca bataile se dau doar in ringul de box? Doua dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la Antena Stars au renuntat la maniere si au trecut la caratul de pumni si picioare. Momentul nu le face cinste deloc, dar fiecare se apara, spunand ca cealalta merita o astfel de lectie care sa o puna la punct. 

Nasrin Ameri ar fi fost batuta cu salbaticie de colega ei de platou. Autoritatile au intervenit imediat, iar gazda matinalului de la Antena Stars ar fi ajuns pe mana medicilor, arata cancan.ro.

Incidentul a avut loc chiar azi intr-o baie de langa platoul emisiunii Star Matinal, unde bruneta a fost batuta cu brutalitate de fosta concurenta de la Survivor. Totul s-ar fi intamplat in timpul unei pauze publicitare, moment in care blonda a sarit din senin la bataie.

„Din punctul meu de vedere nu s-a intamplat nimic. A fost o altercatie usoara, nu a existat bataie sau ceva … Eu am plecat si, ulterior, se pare ca Nasrin a facut o intreaga regie, a chemat politia.

Sa se demareze o ancheta si sa se ceara imaginile de pe camerele din platoul de la Antena Stars si atunci o sa se vada ca nu a existat nicio altercatie care sa duca la vreo leziune a ei.

Nu au existat loviri! A fost vorba despre o cearta intre femei, nu avea cum sa existe nicio altercatie pentru ca era toata lumea acolo si s-au bagat intre noi. Noi nu ne-am inteles niciodata si pur si simplu lucrurile dintre noi au escaladat.

Eu le-am cerut in mod repetat producatorilor sa vorbeasca cu ea si sa ma lase in pace. De trei luni si jumatate m-a terorizat psihic. Am ajuns la terapeut din cauza ei”, a Simona Hapciuc, pentru sursa citata.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu