Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

Oana Zavoranu a desfiintat-o pe Alina Ceusan. ”O suzeta care se strofoaca”

Oana Alina

Oana Zavoranu a cucerit internetul din prima. Querida este foarte sincera atunci cand vine vorba de exprima parerilor si nu se fereste nicio secunda sa dea de pamant cu cei care o supara. Fanii Oanei stiu ca aceasta nu iarta niciun influncer, asa ca de data asta s-a legat din nou de Alina Ceusan pe care a cam sifonat-o din replici.

Se pare ca, in conceptia Oanei Zavoranu, Alina reprezinta o ”baragladina” si, mai mult decat atat, ”nebuna din porumb”. Criticile nu se opresc aici, pentru ca Zavoranca a scos pe banda rulanta fel de fel de cuvinte si expresii jignitoare.
”Bai, baragladinelor, sunteti pe ”sufrir mucho”, nu? Potole-te ca nu be@# nici p…. la voi sa dati vreun autograf. Ea a BUL@#$, ca sa stiti cand vorbesc de ea cine e. Asa se ”baricadeaza” ”Bul@#$”, murdarita asta de inglis la gura dupa ce se da cu cremele ”minune”. Te camuflezi, nebuno din porumb, ti-e ca te ”asalteaza” fanii Michael Jackson?”, spunea in urma cu ceva vreme Oana Zavoranu despre Alina Ceusan. 


De asemenea, Oana o critica pe aceasta pentru faptul ca a inceput sa-si faca operatii estetice mult prea devreme. „Aha … deci cu banii de operatiile astea capitale … „te-ai descurcat” de mica singurica asa … ca tu esti foarte descurcareata in general asa … Tu cu capul tau mai poti gandi sau e „damage” total? Dar toate ati fost asa uratele cu craci, de fapt? Multumesc, Doamne, ca nu am avut nevoie de operatii decat ca am vrut eu tate … in rest, nimic. Adica ati „forjat” din frageda pruncie medicii esteticieni. Si bani de operatii de unde ai avut? Ca urla saracia in tine, vad din imagini. (…) Toate arata ca niste baietei … feminitate fix zero. Unde e feminitatea, apropo, baiatule?”, continua atunci diva. 


”E mama bulls!@#$. O suzeta care se strofoaca intr-un grotesc sa combine „inglisu” cu „frenciu”, frizand penibilul si absurdul, intr-o tara in care 99% vorbesc romana si nici !@#$! nu o urmareste pe ea din strainatate”, a mai spus sotia lui Alex Ashraf la adresa Alinei Ceusan. 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu