Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 76    0

Cabral a facut-o praf pe Lora pe Facebook: ”Asa stau si eu la ghena... ”

Cabral

Cabral este o prezenta foarte activa in mediul online, iar cei care il urmaresc s-au obisnuit cu stilul lui sarcastic de a spune lucrurilor pe nume. Cea mai recenta victima a replicilor lui Cabral este chiar Lora, fosta lui colega de la PRO TV.

Lora i-a atras atentia lui Cabral cu una dintre cele mai recente postari din online. Iubita lui Ionut Ghenu este intr-o forma de zile mari si fiecare imagine pe care o posteaza aduna mii de aprecieri din partea fanilor, fie ei barbati, dar si femei. Acum, Lora s-a pozat intr-o ipostaza diafana, doar ca prietenul ei, Cabral nu s-a putut abtine prea mult timp si i-a lasat in sectiunea de comentarii o replica savuroasa care a starnit imediat amuzamentul fanilor. ”Exact asa stau si eu pe scari, langa Ghena, la mine in Berceni si ma intreb daca o fi venit apa calda”. Comentariul lui Cabral a adunat peste 3000 de like-uri de la fani si concureaza cot la cot cu numarul de like-uri pe care il are Lora la poza. 

Cabral se apropie cu pasi mici de cea mai intensa perioada din viata lui si, chiar daca are experienta cu picii, asta nu inseamna ca emotiile nu sunt la maximum. Andreea, iubita lui va naste la sfarsitul lunii septembrie si, chiar daca a avut ceva probleme cu sarcina, acum este mai bine ca niciodata. ”Aceasta sunt eu, emotionata, cu cateva zile inainte de nasterea celui de-al doilea copil. Si recunosc, sunt momente in care ma deplasez ca elefantelul Dumbo, altele in care inca ma minunez atunci cand imi vad reflexia maricica in oglinda si destule nopti in care respir greu cu asa burtica. Insa miracolul pe care il traiesc este dincolo de toate greutatile, iar burtica aceasta de care imi va fi dor in curand imi ofera atata bucurie. Ba chiar sunt momente in care ma simt mai frumusica cu rotunjimile actuale, asa cum s-a intamplat si la sedinta aceasta foto memorabila”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu