Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 68    0

Kylie Jenner a pastrat secret, dar fanii au aflat. Care este sexul celui de-al doilea copil al miliardarei de peste Ocean?

Kylie Jenner

Sarcina lui Kylie Jenner a provocat multe discutii in online si, asa cum era de asteptat, teoriile fanilor vor exista pana in momentul in care Kylie va naste. Ce-i preocupa acum pe urmaritorii lui Kylie? Sa afle daca miliardara asteapta fetita sau baietel.


Kylie Jenner a luat prin surprindere pe toata lumea atunci cand a anuntat ca asteapta cel de-al doilea copil cu Travis Scott, mai ales ca intre cei doi lucrurile nu mai mergeau bine deloc. Sarcina lui Kylie avanseaza rapid, asa ca fanii nu au mai pierdut nicio secunda si au inceput deja sa faca primele presupuneri cu privire la sexul bebelusului. Urmaritorii lui Kylie se agata de orice indiciu, oricat de mic ar fi si se grabesc sa traga concluzii. Fie ca sunt sau nu eronate, acestia nu au nici cea mai mica retinere din a le posta pe internet.

Asta s-a intamplat si acum cand Kylie a postat prima imagine de la shootingul pentru noua ei colectie de produse dedicate bebelusilor. Fanii au pornit de la ideea ca miliardara a ales albastru predominant in imagini, iar asta nu poate inseamna decat un singur lucru: ca va avea un baietel. ”Someone’s having a boy”, “Gives me the idea she’s having a boy”, “Baby boy?”, “I feel like she will have a baby boy” au fost doar cateva dintre reactiile fanilor.

”Sunt incantata sa va prezint produsele Kylie Baby. A fost un vis de-ale mele sa creez produse care sa fie curate, sigure si eficiente pentru ingrijirea bebelusilor, mai ales acum ca voi fi mama din nou. Stiu ca toate ne dorim tot ce este mai bun pentru copiii nostri, asa ca producerea acestei linii complet hipoalergenica si vegan a fost foarte important pentru mine. Sunt foarte mandra de aceste produse si de abia astept ca voi si familiile voastre sa le incerce! Marea lansare este pe 28 septembrie.”, a scris Kylie pe Instagram.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu