Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 1 ora
 15    0

Talharie in Lugoj. Un tanar a furat 300 de euro dintr-o masina si l-a lovit in cap pe proprietar

politia

Dosar penal pentru talharie calificata pe numele unui tanar de 29 de ani, la Lugoj. El a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a spart o masina si l-a lovit in cap pe proprietar, dupa ce l-a surprins. Totul pentru aproximativ 300 euro.
 
 
Individul de 29 de ani a spart masina, in Lugoj, in noaptea de 13 spre 14 septembrie. A furat din interior aproximativ 300 euro, iar in momentul in care proprietarul l-a surprins, hotul l-a atacat.

„In fapt, in noaptea de 14 septembrie a.c., barbatul ar fi sustras, prin violenta, 200 de euro si 392 de lei dintr-un autoturism, acesta fiind surpris de catre proprietatrul autovehiculului, moment in care l-ar fi lovit cu un obiect dur in zona capului. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate, bunurile fiind restituite persoanei pagubite”, transmit cei de la IPJ Timis.

Tanarul de 29 de ani s-a ales acum cu dosar penal pentru talharie calificata si a fost retinut pentru 24 de ore. A fost apoi prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva, iar acestia au decis sa il trimita in spatele gratiilor pentru 30 de zile.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu