Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

O vedeta de peste Ocean si-a facut aparitia imbracata toata in piele. Cagula nu i-a permis nici macar sa respire

tinuta ciudata

Cleopatra Stratan si Edward Sanda se bucura din plin de luna de miere din Italia, dar asta nu inseamna ca au uitat de fanii de acasa. Cei doi le pregatesc urmaritorilor multe surprize, iar una dintre ele deja a fost anuntati chiar de catre ei pe contul de Instagram.

Kim Kardashian pare a fi mare fan al serialului ”American Horror Story” si nu o spunem noi, ci imaginile vorbesc de la sine. Miliardara a vrut sa atraga toate privirile pe strazile din New York si i-a reusit din plin. Intregul costum din piele accesorizat cu o cagula din acelasi material i-a facut pe multi dintre fanii ei sa mearga mai departe cu imaginatia.


Kim K socheaza din nou. Tocmai dupa ce fanii ei credeau ca aparatia, din nou, in rochie de mireasa la lansarea albumului ”DONDA” este cel mai ciudat outfit in aceasta perioada, miliardara demonstreaza ca poate mai mult decat atat. Kim a purtat zilele trecute pe strazile din New York un outfit full leather, la care a adaugat tot o masca din piele. Nimic ciudat pana aici, doar ca masca din piele era mai mult cagula si nu a lasat nimic la vedere. Kim a fost surprinsa in outfitul ciudat in timp ce isi facea check-in-ul la Hotelul Ritz-Carlton inainte de evenimentul MET Gala.

Nu este pentru prima data cand miliardara opteaza pentru un astfel de outfit. La lansarea albumului ”DONDA”, fosta sotie a lui Kanye a optat pentru o salopeta neagra la care a asortat o cagula care i-au lasat la vedere ochii si parul. Evenimentul de atunci a avut loc in Atlanta, la stadionul Mercedes-Benz si, pe langa lansarea albumului, Kanye a anuntat si lansarea merch-ului DONDA.

 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu