Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 56    0

Solutie pentru fluidizarea traficului in zona Margina: se deschide breteaua de acces spre Bucuresti

trafic timisoara

Breteaua de acces spre Bucuresti din zona sensului giratoriu din Margina va fi utilizata pentru fluidizarea traficului si pentru accesul spre Timisoara. Solutia este temporara si va fi folosita de joi, incepand cu ora 14. Atat la coborare, cat si la urcarea pe autostrada, se formau cozi, iar timpii de asteptare erau de zeci de minute.

„Pentru fluidizarea traficului rutier din nodul rutier Margina de pe autostrada A1, s-a instituit o solutie temporara de trafic in sensul giratoriu de pe DN 68A. Astfel, breteaua de acces pe autostrada A1 pe directia Bucuresti va fi folosita, incepand de astazi (joi-n.r.), de la ora 14, ca acces temporar spre Timisoara, iar ca punct de intoarcere este stabilita o zona din autostrada A1, aferenta nodului rutier Margina. Circulatia transporturilor agabaritice se va desfasura pe varianta anterioara a traseului”, anunta DRDP Timisoara.

Decizia a fost luata dupa finalizarea lucrarilor de pe sectorul DN 68A Margina – Holdea, unde au existat blocaje de zeci de minute in sensul giratoriu, unde se intersectau masinile care coborau sau urcau pe A1. Cozile se formau inca de pe autostrada, dar si la iesire din Margina.

Sectorul Margina – Holdea este gata din 9 iulie, atunci cand s-au eliminat si restrictiile de orice fel.

 

 

Publicată de DRDP Timişoara pe Miercuri, 21 iulie 2021

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu