News Flash:

Primaria Timisoara cauta proiectant pentru amenajarea pistelor de biciclete si trotuarelor pe sub doua poduri

21 Iulie 2021
358 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria timisoara

Municipalitatea timisoreana a lansat procedura privind atribuirea contractului de prestari servicii de proiectare care vizeaza Studiul de Fezabilitate pentru amenajarea pistelor de biciclete pe sub Podul Dacilor si Podul Saguna. 

„Realizarea unui sistem coerent si integrat de piste de biciclete in municipiu este un obiectiv al Primariei Timisoara, deoarece inca nu exista o continuitate intre toate traseele de biciclete. Sunt multe lucruri care trebuie facute ca sistemul velo sa fie imbunatatit si extins, iar trecerile pe sub poduri sunt dintre cele mai dificile lucruri, tocmai de aceea incepem cu acestea”, a transmis Ruben Latcau, viceprimarul Timisoarei. 

In cadrul proiectului de reabilitare a malurilor canalului Bega au fost realizate si piste de biciclete, care traverseaza la suprafata podurile si marile artere rutiere. 

In perspectiva, primaria doreste ca pistele de biciclete sa fie realizate in totalitate sub poduri, evitand strazile intens circulate. Traseul pe care se vor amenaja pistele de biciclete se desfasoara in partea de est a municipiului, de la Podul Dacilor – situat intre strada Dacilor, respectiv Piata Badea Cartan – pana la Podul Saguna – situat intre Calea Dorobantilor si strada Andrei Saguna si este destinat circulatiei cu biciclete si circulatiei pietonale. 

In baza contractului, vor fi prestate servicii de proiectare care cuprind: elaborarea expertizei tehnice asupra podurilor; elaborarea Studiului de Fezabilitate (inclusiv studiu topografic, studiu geotehnic, documentatii cadastrale, etc.) si a documentatiilor pentru obtinerea tuturor acordurilor si avizelor pentru Certificatul de Urbanism, asistenta tehnica din partea proiectantului pe toata durata de derulare a procedurii de atribuire a contractului de proiectare si executie a lucrarilor. 

Valoarea totala estimata fara TVA este de 83.500 lei. Durata contractului este de 60 de zile. Termenul de depunere a ofertelor este 26 august 2021, ora 15.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1345 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007967 (s)