Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

Angajații unei fabrici din Timișoara, ridicați de mascați după o bătaie în trafic

scandal

Scandal oprit de forțele speciale ale poliției și jandarmeriei, în noaptea de luni spre marți, în zona Modern din Timișoara. Forțele de ordine au intervenit după ce mai mulți angajați ai fabricii Continental s-au luat la bătaie după ce au plecat de la serviciu. UPDATE. Un bărbat a ajuns la spital. Amenzi de 40.000 de lei pentru scandalagii

Indivizii de la care a pornit scandalul ar fi avut ceva neînțelegeri la serviciu. Câțiva dintre ei sunt angajați ai fabricii Continental, iar luni, aproape de miezul nopții, după ieșirea din tură, fiecare și-a sunat prietenii și s-au luat la bătaie în intersecția străzii Gheorghe Adam cu strada Simion Bărnuțiu.

Polițiștii de la trupele speciale, alături de jandarmii de la IJJ, au intervenit pentru aplanarea scandalului. Au dus ulterior la audieri, la Secția 1 Poliție, zece persoane cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani. Cei implicați vor fi cercetați acum, cel mai probabil, pentru încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Un bărbat a ajuns la spital. Dosar penal și amenzi de 40.000 de lei

Unul dintre participanții la scandal a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cei 10 tineri s-au ales și cu amenzi de 40.000 lei, spun polițiștii.

„Azi-noapte, în jurul orei 23:00, la intersecția străzilor Simion Bărnuțiu cu Gheorghe Adam din Timișoara, a avut loc o altercație între mai multe persoane pe baza unor neînțelegeri.

În zonă se aflau luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale Timiș și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș care au intervenit pentru aplanarea conflictului și imobilizarea persoanelor implicate.

10 bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani au fost conduși la sediul Secției 1 Timișoara în vederea audierilor, iar un bărbat se află la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Totodată, polițiștii au aplicat 15 sancțiuni contravenționale în valoare de 40.000 de lei conform Legii 55/2020 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală cât și pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu