Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 57    0

ATENTIE! Aglomeratie la vama Nadlac II. Romanii plecati in strainatate se intorc acasa, in concediu

vama nadlac

Timpii de asteptare la punctul de trecere a frontierei Nadlac II, din judetul Arad, atat la intrarea in Romania, cat si la iesire, au crescut, sambata, unul dintre motive fiind acela ca romanii plecati la munca in strainatate se intorc acasa, in concediu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera Arad, Sorina Tocaciu, a declarat, sambata, corespondentului MEDIAFAX, ca au crescut timpii de asteptare la punctul de trecere a frontierei Nadlac II. Astfel, pe sensul de intrare in tara pentru autoturisme soferii asteapta aproape o ora si jumatate pentru a li se verifica documentele, fiind deschise sapte artere.

De asemenea, si pe sensul de iesire din tara pentru masini timpii de asteptare au crescut la 40 de minute, iar numarul arterelor deschise fiind tot sapte.

„Timpii de asteptare au crescut in aceasta perioada la Nadlac II. Noi am luat toate masurile necesare: s-a suplimentat personalul, este folosita la capacitate maxima limita de trecere a frontierei, sunt utilizate toate arterele. Timpii de asteptare au crescut pentru ca este perioada concediilor, a zilelor libere si e o fluctuatie de persoane mai mare intr-un timp scurt”, a afirmat Sorina Tocaciu.
Reprezentantii Politiei de Frontiera Arad le recomanda soferilor sa foloseasca si alte puncte de frontiera pentru a evita aglomeratia si sa consulte aplicatia online de monitorizare a traficului de la punctele de frontiera inainte de a porni la drum.

Citeste si...

4 August 2018
 674    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu