Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

Efectele secundare ale consumului de sfecla rosie

sfecla rosie

Sfecla rosie este unul dintre alimentele cele mai complexe, demonstrandu-se stiințific ca lupta impotriva cancerului si a altor afecțiuni.

Sfecla rosie se poate consuma sub diverse forme, fie o putem stoarce cu ajutorul unui storcator si sa bem sucul, fie o consumam cruda sub forma de salata sau fiarta, fie in supa sau in piureuri, fie la cuptor.

Singurul „efect secundar” al sucului de sfecla este faptul ca urina ar putea prinde o tenta rosiatica insa acest lucru nu este un motiv de ingrijorare. Totusi, deoarece sfecla este bogata in oxalati (produsul final de metabolism al glioxalatului si gliceratului; organismul uman nu detine enzime capabile sa degradeze oxalatul; in consecinta acesta trebuie eliminat prin rinichi) persoanele predispuse la pietre sau nisip la rinichi, nu ar trebui sa il consume.
 

1-2 pahare de suc de sfecla consumat in fiecare zi pare sa aiba un efect semnificativ pentru imbunatatirea presiunii sangelui. Conform Dr.Oz, majoritatea medicilor au fost de-a dreptul surprinsi de cat de putin consum din acest suc a fost nevoie pentru a vedea imbunatatiri reale. in plus, nu ai nevoie de un buget exagerat sau nici macar mare pentru a obtine acest „remediu miraculos”. Sfecla rosie nu este un aliment scump si se poate obtine de la orice supermarket si prepara cu usurinta acasa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sfecla rosie este unul dintre alimentele cele mai complexe, demonstrandu-se stiințific ca lupta impotriva cancerului si a altor afecțiuni.

Sfecla rosie se poate consuma sub diverse forme, fie o putem stoarce cu ajutorul unui storcator si sa bem sucul, fie o consumam cruda sub forma de salata sau fiarta, fie in supa sau in piureuri, fie la cuptor.

Singurul „efect secundar” al sucului de sfecla este faptul ca urina ar putea prinde o tenta rosiatica insa acest lucru nu este un motiv de ingrijorare. Totusi, deoarece sfecla este bogata in oxalati (produsul final de metabolism al glioxalatului si gliceratului; organismul uman nu detine enzime capabile sa degradeze oxalatul; in consecinta acesta trebuie eliminat prin rinichi) persoanele predispuse la pietre sau nisip la rinichi, nu ar trebui sa il consume.

Cum se mananca corect sfecla rosie 

1-2 pahare de suc de sfecla consumat in fiecare zi pare sa aiba un efect semnificativ pentru imbunatatirea presiunii sangelui. Conform Dr.Oz, majoritatea medicilor au fost de-a dreptul surprinsi de cat de putin consum din acest suc a fost nevoie pentru a vedea imbunatatiri reale. in plus, nu ai nevoie de un buget exagerat sau nici macar mare pentru a obtine acest „remediu miraculos”. Sfecla rosie nu este un aliment scump si se poate obtine de la orice supermarket si prepara cu usurinta acasa.

Sfecla rosie este unul dintre alimentele cele mai complexe, demonstrandu-se stiințific ca lupta impotriva cancerului si a altor afecțiuni.

Sfecla rosie se poate consuma sub diverse forme, fie o putem stoarce cu ajutorul unui storcator si sa bem sucul, fie o consumam cruda sub forma de salata sau fiarta, fie in supa sau in piureuri, fie la cuptor.

Singurul „efect secundar” al sucului de sfecla este faptul ca urina ar putea prinde o tenta rosiatica insa acest lucru nu este un motiv de ingrijorare. Totusi, deoarece sfecla este bogata in oxalati (produsul final de metabolism al glioxalatului si gliceratului; organismul uman nu detine enzime capabile sa degradeze oxalatul; in consecinta acesta trebuie eliminat prin rinichi) persoanele predispuse la pietre sau nisip la rinichi, nu ar trebui sa il consume.

Cum se mananca corect sfecla rosie 

1-2 pahare de suc de sfecla consumat in fiecare zi pare sa aiba un efect semnificativ pentru imbunatatirea presiunii sangelui. Conform Dr.Oz, majoritatea medicilor au fost de-a dreptul surprinsi de cat de putin consum din acest suc a fost nevoie pentru a vedea imbunatatiri reale. in plus, nu ai nevoie de un buget exagerat sau nici macar mare pentru a obtine acest „remediu miraculos”. Sfecla rosie nu este un aliment scump si se poate obtine de la orice supermarket si prepara cu usurinta acasa.

Sfecla rosie este unul dintre alimentele cele mai complexe, demonstrandu-se stiințific ca lupta impotriva cancerului si a altor afecțiuni.

Sfecla rosie se poate consuma sub diverse forme, fie o putem stoarce cu ajutorul unui storcator si sa bem sucul, fie o consumam cruda sub forma de salata sau fiarta, fie in supa sau in piureuri, fie la cuptor.

Singurul „efect secundar” al sucului de sfecla este faptul ca urina ar putea prinde o tenta rosiatica insa acest lucru nu este un motiv de ingrijorare. Totusi, deoarece sfecla este bogata in oxalati (produsul final de metabolism al glioxalatului si gliceratului; organismul uman nu detine enzime capabile sa degradeze oxalatul; in consecinta acesta trebuie eliminat prin rinichi) persoanele predispuse la pietre sau nisip la rinichi, nu ar trebui sa il consume.

Cum se mananca corect sfecla rosie 

1-2 pahare de suc de sfecla consumat in fiecare zi pare sa aiba un efect semnificativ pentru imbunatatirea presiunii sangelui. Conform Dr.Oz, majoritatea medicilor au fost de-a dreptul surprinsi de cat de putin consum din acest suc a fost nevoie pentru a vedea imbunatatiri reale. in plus, nu ai nevoie de un buget exagerat sau nici macar mare pentru a obtine acest „remediu miraculos”. Sfecla rosie nu este un aliment scump si se poate obtine de la orice supermarket si prepara cu usurinta acasa.

Citeste si...

14 Aprilie 2018
 954    0
14 Aprilie 2018
 1068    0
14 Aprilie 2018
 1067    0
14 Aprilie 2018
 1150    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu