Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 77    0

O noua tragedie pe sosele! O femeie a murit si un barbat a fost grav ranit, in urma unui accident in Pitesti. UPDATE: Soferul care a fugit de la locul faptei, retinut

smurd21

UPDATE: Soferul care a provocat accidentul de luni seara, din Pitesti, in urma caruia a murit o femeie, iar sotul ei a fost grav ranit, a fost retinut pentru 24 de ore. Tanarul are 19 ani si nu avea permis de conducere.
Potrivit IPJ Arges, un barbat de 49 de ani conducea o masina in Pitesti, iar la un moment dat a incercat sa intoarca fara sa se asigure si a fost acrosat de un autoturism condus in aceeasi directie de un tanar de 19 ani din Pitesti.

In urma coliziunii, o femeie de 47 de ani, din Pitesti, aflata in masina lovita, a murit, iar soferul, sotul ei, a fost grav ranit.

Soferul masinii care a lovit primul autoturism a fugit, fiind prins in scurt timp de politisti.


Tanarul nu bause, dar conducea fara sa aiba permis. El a fost retinut pentru 24 de ore.

STIREA INITIALA

O femeie a decedat, iar un barbat a fost ranit, luni noapte, in urma coliziunii frontale dintre doua autoturisme, pe o strada din Pitesti, traficul fiind blocat dupa ce s-a spart si o conducta de gaze. Unul dintre soferi a fugit de la fata locului.

Purtatorul de cuvant al Politiei Arges, Madalin Zamfir, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca accidentul s-a produs pe strada Nicolae Dobrin din Pitesti, doua masini fiind implicate, iar o teava de gaze, avariata, traficul fiind blocat total. 

“ Soferul care a fugit de la locul accidentului a fost identificat, urmeaza sa fie prins. Colegii mei fac cercetarea la fata locului. Deocamdata nu a fost stabilita cauza. Impactul a fost unul frontal”, a declarat Zamfir.

Zamfir a mai precizat ca o femeie a muri, iar un barbat, soferul celei de-a doua masini, a fost transportat la spital.

Politistii vor deschide un dosar penal pentru ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu