Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 47 minute
 16    0

Reteta delicioasa: Rulouri rapide cu sunca si cascaval. Se prepara rapid si merg tare bine la mesele principale sau ca gustare

rulouri

Ingrediente

10 felii sunca de pui, 10 felii subtiri de cascaval, 150 g branza fagaras cu verdeata, 2 oua, 100 g pesmet, ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se aseaza feliile de sunca pe un blat intins, se aseza peste fiecare cate o felie subtire de cascaval, si cate doua linguri de branza. Se strange ruloul, il puteti prinde cu o scobitoare.

Separat se bat ouale cu putina sare. Se trece ruloul prin ou batut , apoi prin pesmet, iar prin ou batut si prin pesmet. Se incinde uleiul si se prajesc rulourile in baie de ulei.

Se poat servi calde la micul dejun sau ca fel principal.

Va dorim pofta buna si spor la gatit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

10 felii sunca de pui, 10 felii subtiri de cascaval, 150 g branza fagaras cu verdeata, 2 oua, 100 g pesmet, ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se aseaza feliile de sunca pe un blat intins, se aseza peste fiecare cate o felie subtire de cascaval, si cate doua linguri de branza. Se strange ruloul, il puteti prinde cu o scobitoare.

Separat se bat ouale cu putina sare. Se trece ruloul prin ou batut , apoi prin pesmet, iar prin ou batut si prin pesmet. Se incinde uleiul si se prajesc rulourile in baie de ulei.

Se poat servi calde la micul dejun sau ca fel principal.

Va dorim pofta buna si spor la gatit!

DISTRIBUITI

Ingrediente

10 felii sunca de pui, 10 felii subtiri de cascaval, 150 g branza fagaras cu verdeata, 2 oua, 100 g pesmet, ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se aseaza feliile de sunca pe un blat intins, se aseza peste fiecare cate o felie subtire de cascaval, si cate doua linguri de branza. Se strange ruloul, il puteti prinde cu o scobitoare.

Separat se bat ouale cu putina sare. Se trece ruloul prin ou batut , apoi prin pesmet, iar prin ou batut si prin pesmet. Se incinde uleiul si se prajesc rulourile in baie de ulei.

Se poat servi calde la micul dejun sau ca fel principal.

Va dorim pofta buna si spor la gatit!

DISTRIBUITI

Ingrediente

10 felii sunca de pui, 10 felii subtiri de cascaval, 150 g branza fagaras cu verdeata, 2 oua, 100 g pesmet, ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se aseaza feliile de sunca pe un blat intins, se aseza peste fiecare cate o felie subtire de cascaval, si cate doua linguri de branza. Se strange ruloul, il puteti prinde cu o scobitoare.

Separat se bat ouale cu putina sare. Se trece ruloul prin ou batut , apoi prin pesmet, iar prin ou batut si prin pesmet. Se incinde uleiul si se prajesc rulourile in baie de ulei.

Se poat servi calde la micul dejun sau ca fel principal.

Va dorim pofta buna si spor la gatit!

DISTRIBUITI

Citeste si...

7 Martie 2018
 1144    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu