Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 5 ore
 29    0

Scandal monstru la usa Oanei Zavoranu

oana zavoranu

Un scandal in care s-au impartit pumni si cuvinte grele a izbucnit la scurt timp dupa ce Oana Zavoranu si-a facut aparitia in fata blocului, unde sute de oameni asteptau inca de azi-dimineata. Sotul vedetei a fost unul dintre cei care a transformat strada intr-un ring de box. Alex Ashraf si un reporter de la o televiziune au fost despartiti cu greu de cei din jur.

Alex Ashraf ar fi inceput sa se bata cu un jurnalist dupa ce acesta i-ar fi adresat o intrebare deranjanta, potrivit surselor noastre. Paparazzii au surprins bataia in cateva fotografii. Scenele de violenta s-au petrecut la cativa metri de Oana Zavoranu si oamenii prezenti sa ia hainele oferite gratuit de vedeta.

Unul dintre cei doi jurnalisti batuti in urma scandalului a facut declaratii.

“Mi-a bagat un  mare pumn in fata. Si dupa aceea a sarit si pe colegul meu. Nu mi se pare normal. Si uite, i-am rugat pe colegii de la Jandarmerie, uite, pe domnul si pe domnul – si domnii s-au uitat. Apoi m-a prins in porti, alti pumni si acolo! Da, sotul si un agent de la paza. Pe mine m-a lovit sotul Oanei, pe colegul meu, agentul. Pe colegul meu l-au luat, i-au pus catusele. El s-a bagat pentru ca mi-a tinut mie apararea, nu e normal? (...).”, a declarat un jurnalist.

Bataia a fost filmata si de mai multi martori, iar imaginile au ajuns pe internet.

“Nu pe mine m-a lovit, pe colegul meu.”, a spus o jurnalista.

“Uite, aici, l-a impins (n.r.: sotul Oanei) cu cotul.  Uite, ai vazut? El s-a bagat, s-a impins cu barbatul Oanei. L-a tot impins, tot se ducea dupa ei (...).”, a comentat un tanar.

Cu cateva ore inainte sa fie prins in scandal, sotul Oanei Zavoranu a marturisit ca e socat de multimea de oameni venita sa ia cate ceva din donatia facuta de vedeta.

"Sunt foarte obosit, lumea se imbulzeste. Oamenii trebuie sa aiba un pic de respect pentru locatarii care locuiesc aici. (...) Asta nu inseamna civilizatie, ci nebunie. Sunt mult mai mult de 500 de persoane. Am mesaje cu oameni care au venit de la Arad sau Brasov, cu trenul, doar sa faca o poza cu Oana. Oamenii se imping, le-am spus sa astepte", a declarat Alex Ashraf la o emisiune TV.

"Mereu reusesc sa fac minuni de astea in ghilimele. Nu imi place sa seman cu nimeni. Nu am vrut sa fac nimic iesit din comun, dar lucrurile astea se tin de mine, dar nu pot sa spun ca nu imi place. Voi ce-ati crezut ca m-am maritat si m-am cumintit? Nu ma asteptam sa fie atat de multi oameni. Lumea vrea genti sau ceasuri, nu am 1.500 de genti si ceasuri, nu am cum sau atatea, sunt 50 de genti, 100 de pantofi, sunt 600-700 de oameni. Eu o sa incerc sa-i impac pe toti.

Nu am ce sa fac, eu sper sa fie cat mai multe persoane cu zambetul pe buze. Mi-au spus: «Te pupam, Craciunito». Multi mi-au spus ca mai bine le vindeam si sa fi ajutat case de copii si azile de batrani, dar am spus ca voi face adiacent de acest evniment. Voi face donatii pentru azil de batrani, pentru case de copii si pentru un ONG pentru animalute", a spus Oana Zavoranu.

Oana Zavoranu, pe numele adevarat Ioana Zavoranu, este o actrita, cantareata si fosta moderatoare de televiziune din Romania. Ea s-a casatorit cu Alex Ashraf in vara lui 2016, iar ambii sunt la a doua casatorie. Pe 9 septembrie 2017, cei doi s-au casatorit religios.

sursa: cancan.ro

Citeste si...

28 Noiembrie 2017
 1089    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu