Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 71    0

Viorel Ilie, ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, dispus sa demisioneze: Vom lua o decizie cand se va intoarce Tariceanu

ilie
Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, a declarat, miercuri, ca este dispus sa isi dea demisia din Guvern, afirmand ca se va lua o decizie dupa ce presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, va reveni in tara.
„Vom lua o decizie, asa cum am stabilit, cand se va intoarce domnul presedinte Tariceanu. Desigur, (sunt dispus sa renunt la mandat-n.r.)”, a declarat ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, intrebat daca este dispus sa renunte la mandat.
Premierul Mihai Tudose a anuntat, luni, ca va initia o remaniere care sa duca la inlocuirea ministrilor cu probleme penale si a altora cu probleme de imagine.
Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a declarat, marti, ca partidul a dat un vot de sustinere pentru ministrul Viorel Ilie si nu intentioneaza sa revina asupra lui, iar orice remaniere poate fi facuta prin consultarea coalitiei de guvernare.

Citeste si...

11 Octombrie 2017
 960    0
11 Octombrie 2017
 1318    0
10 Octombrie 2017
 980    0
10 Octombrie 2017
 902    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu