Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 46    0

Cum se foloseste sucul de sfecla rosie pentru tratarea cancerului

sucul de sfecla rosie
Sfecla rosie este un aliment bogat intr-o multime de nutrienti esentiali. Putina lume stie ca aceasta leguma contine cantitati impresionante de fibre, esentiale pentru buna functionare a sistemului digestiv, dar si de antioxidanti, care "pun in miscare" toate organele si tesuturile corpului. Insa nici la capitolul vitamine si minerale, sfecla nu ramane restanta, fiind considerata unul dintre cele mai hranitoare alimente.

Sfecla rosie are proprietari antitumorale si citostatice, limitand dezvoltarea tumorilor prin oprirea multiplicarii celulelor canceroase. Este considerata unul din cele mai puternice remedii in tratarea cancerului si leucemiei. Sucul de sfecla rosie se bea in combinatie cu alte sucuri de legume (preferabil de morcov), in proportie: o parte suc de sfecla(50 ml), 2 sau 3 prti suc de morcovi(150 ml sau 200 ml). Se creste doza pana la un pahar de sfecla pe zi. Se poate adauga putin suc de lamaie pentru corecarea gustului mai gretos al sfeclei rosii. 

Citeste si...

7 Octombrie 2017
 1106    0
7 Octombrie 2017
 1086    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu