Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 6 ore
 39    0

Marturia miliardarului Dan Bilzerian, dupa atacul armat din Las Vegas

las vegas3
Dan Bilzerian, supranumit ”regele Instagramului”, se afla in mijlocul oamenilor care se aflau la concertul din Las Vegas, in momentul in care un barbat a deschis focul asupra multimii, miliardarul inregistrand pe telefonul mobil momentele de panica ce au urmat atacului.
Fostul jucator de poker a reusit sa se filmeze in timp ce fugea din calea gloantelor, alaturi de miile de oameni care participau la concert. Bilzerian a relatat socat ca o tanara, care se afla la cativa metri de el, a fost impuscata in cap.
Dan Bilzerian was in Las Vegas by Mandalay Bay and might be the calmest person in history to see someone get shot. #LasVegasStrip #LasVegaspic.twitter.com/d0TMHdlM1A

”O fată tocmai a fost împuşcată în cap, în faţa mea. E o adevărată nebunie. E timpul să-mi iau arma şi să mă întorc”, a spus Bilzerian.

Luni, un individ a deschis focul asupra oamenilor care participau la un concert de muzică country, ce se desfăşura în incinta unui cazino din Las Vegas. În urma atacului, cel puţin 20 de persoane au murit şi alte cel puţin 100 au fost rănite.

Autorităţile au precizat că atacatorul a deschis focul de la un etaj superior al hotelului aflat în apropierea locului în care avea loc concertul.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu