Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 20 ore
 55    0

ACCIDENT INGROZITOR! Patru persoane au murit, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod

accc
Patru persoane si-au pierdut viata, iar una este in stare grava, in urma accidentului rutier petrecut, luni dimineata, la iesirea din localitatea doljeana Radovan.
Purtatorul de cuvant al ISU Dolj, Florin Cocosila, a confirmat corespondentului Mediafax ca patru persoane au murit, doua femei si doi barbati, iar cea de a cincea victima din accidentul de la Radovan a fost preluata de elicopterul SMURD, care a fost solicitat sa survoleze zona si sa intervina la nevoie.
Purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Amelia Barbu, a declarat ca accidentul s-a petrecut dupa ce soferul masinii a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un cap de pod.
„Este vorba despre un autoturism in care se aflau cinci persoane, iar soferul acestuia se pare ca a pierdut controlul asupra directiei si a intrat intr-un cap de pod. Patru persoane- 2 femei, 2 barbati au decedat”, a declarat Amelia Barbu.
Politistii fac cercetari pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul, fiind intocmit un dosar de cercetare penala pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa

Citeste si...

2 Octombrie 2017
 1044    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu