Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 68    0

Clipe de groaza pentru pasagerii unui avion care zbura de la Paris la Los Angeles! Unul dintre motoare s-a dezmembrat in timpul zborului, deasupra Atlanticului

avion3
Spaima teribila pentru 520 de oameni aflati la bordul unui avion Airbus A380. Unul dintre cele patru motoare ale aeronavei a explodat deasupra Oceanului Atlantic.

Acest avion decolase de la Paris si trebuia sa aterizeze in Los Angeles, dar din cauza incidentului, capitanul a fost nevoit sa devieze de la traseu.

A decis sa aterizeze de urgenta pe un aeroport din Canada, insa pana atunci, pasagerii au putut vedea pe geam cum din motor se desprind pur si simplu bucat, scrie Digi24.

„Avionul care opereaza zborul 066 a aterizat fara a suferi alte avarii pe aeroportul militar Goose Bay din Canad,a iar toate cele 520 de persoane aflate la bord au fost evacuate fara a se inregistra pagube sau raniti", a declarat un purtator de cuvant al Air France, la Paris.


Compania a transmis, duminica, un comunicat prin care face precizari in legatura cu incidentul:

„Cu privire la evenimentul din dupa amiaza zilei de ieri (30 septembrie 2017), Air France confirma faptul ca echipajul zborului AF066, operat cu o aeronava A380, avand ruta originala Paris Charles De Gaulle - Los Angeles, a decis sa se deplaseze spre aeroportul din Goose Bay (Canada) ca urmare a deteriorarii unuia dintre cele patru motoare.

Aeronava a aterizat in siguranta la ora 15:42 (GMT) / 18:42 (ora Romaniei) iar pilotii si echipajul de cabina instruiti si pregatiti pentru a face fata unor incidente neprevazute au finalizat fara probleme procedura de aterizare. Dupa aterizare, pasagerii au fost asistati de echipe expediate la locatie si urmeaza sa fie transferati spre destinatia lor finala, Los Angeles.

Citeste si...

28 Septembrie 2017
 974    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu