Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 47    0

Bucuria soferilor: semafoarele inteligente au cedat din nou la Timisoara

semafoarele inteligente timisoara
Penele de curent țin din nou cu șoferii, la Timișoara. O cădere de tensiune a dat iar peste cap sistemul inteligent de semaforizare montat în orașul de pe Bega. Verdictul șoferilor: cu excepția câtorva intersecții în oraș se circulă mult mai bine!
Sistemul inteligent de management al traficului a cedat din nou, marți după-masă, în urma unei căderi de tensiune. Semafoarele din aproape toată Timișoara au trecut din nou pe intermitent sau au încetat să mai funcționeze. Situația însă i-a bucurat din nou pe cei care își petreceau câteva ore bune în mașină în mod normal.
„Zilele trecute de la UMT până pe Reșiței: 20-25 de minute cu semafoare, azi 15 minute… pe ceas! același traseu, aeeași oră”, povestește pe internet unul dintre șoferi.
Reprezentanții Poliției Rutiere au fost anunțați că sistemul a cedat din nou și că de vină ar fi o cădere de tensiune. Numărul oamenilor legii este însă insuficient ca aceștia să poată fi prezenți în toate punctele cu probleme din oraș. Cei de la IPJ Timiș au trimis în teren agenți de la Rutieră pentru decongestionarea traficului în zonele în care acesta se desfășoară cu dificultate.
Situația nu este însă singulară. În 27 iunie semaforizarea inteligentă a cedat pentru prima dată, tot din cauza unei pene de curent. Internetul a vuit atunci de glume la adresa primarului și a sistemului inteligent de semaforizare după ce conducătorii auto au concluzionat că se circulă mai bine atunci când… se ia curentul.
„Dacă ar face-o cu umor, aș aprecia, dar sunt unii care scriu «î-ți» și «miau». Dar Grădina Domnului e mare, conviețuim”, comenta la vremea respectivă primarul Nicolae Robu glumele postate pe Facebook.
Sursa: http://www.tion.ro

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu