News Flash:

ATENTIE! Cod PORTOCALIU de ploi TORENTIALE! Ce zone ale tarii sunt vizate

3 Iulie 2017
1086 Vizualizari | 0 Comentarii
cod glaben
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, luni, un cod portocaliu si un cod galben de ploi abundente, valabil in mai multe judete din tara, inclusiv in Bucuresti.
Intervalul : 03 iulie, ora 10 – 04 iulie, ora 10
Zonele afectate : conform textului si hartii
AVERTIZARE METEOROLOGICA
Interval de valabilitate: 03 iulie, ora 10 – 04 iulie, ora 10
Fenomene vizate: ploi abundente, instabilitate atmosferica
COD PORTOCALIU
In intervalul mentionat, vor fi averse ce vor avea si caracter torential, pe parcursul zilei de luni (3 iulie) mai ales in Oltenia, Muntenia, sudul Banatului si local in Transilvania si Moldova, iar noaptea, cu precadere in Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei si in sudul Moldovei. Ploile vor fi insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat grindina.
In intervale scurte de timp sau prin cumulare, in judetele Gorj, Valcea, Dolj, Olt, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Covasna, Vrancea, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomita si Calarasi, in municipiul Bucuresti si in zona de munte a judetelor Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov se vor inregistra cantitati de apa de 50...70 l/mp si pe arii restranse peste 80...90 l/mp, indeosebi in judetele Teleorman, Giurgiu, Olt, Arges si Valcea.
COD GALBEN
In Dobrogea, local in Moldova, Transilvania, sudul Banatului, vestul Olteniei si nord-estul Munteniei se vor inregistra, in intervale scurte de timp sau prin cumulare, cantitati de apa de 25...50 l/mp.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005287 (s)