News Flash:

Trei soferi raniti, dupa ce doua autocamioane si o masina mica s-au ciocnit in apropiere de Timisoara

3 Iulie 2017
897 Vizualizari | 0 Comentarii
accident timisoara
Accident grav de circulație, luni dimineață, pe drumul care leagă Timișoara de Lugoj, la intrare în Recaș. Trei bărbați au ajuns la spital, după ce două autocamioane și o mașină mică s-au ciocnit. Vinovat de producerea accidentului, spun polițiștii, ar fi șoferul autovehiculului mic.
Accidentul, spun polițiștii, s-a produs din cauza conducătorului unui Renault Cangoo, un tânăr de 29 de ani. Acesta circula dinspre Lugoj spre Timișoara, iar la un moment dat, la intrare în Recaș, a pătruns pe contrasens unde s-a lovit de un autotren încărcat cu deșeuri menajere, al cărui șofer, în vârstă de 30 de ani, circula regulamentar.
În urma impactului mașina mare a ajuns pe celălalt sens de mers unde s-a ciocnit de un alt autocamion, condus de un bărbat de 41 de ani, care transporta o remorcă frigorifică.
În urma accidentului, șoferul vinovat, dar și conducătorul autovehiculului care transporta remorca frigorifică au fost încarcerați și au fost scoși afară din mașinile distruse, de către pompierii de la descarcerare. Toți cei trei șoferi au fost răniți și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.
Polițiștii de la Rutieră au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar în urma cercetărilor vor stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006391 (s)