Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 22 minute
 12    0

E confirmat! AMBULANTA a ajuns acasa la Denisa! Dupa 30 de minute, medicii au iesit devastati! E clar… Plansete și jale

ambulanta denisa

Starea Denisei se inrautateste de la o zi la alta. Aflata sub numeroase tratamente, macinata de dureri si lipsita de orice fel de vlaga, cantareata iubita de o tara intreaga zace la pat, in apartamentul ei din Capitala.


Dupa ce s-a aflat ca Denisa si-ar fi rugat rudele sa vina sa o viziteze, constienta fiind de stadiul grav al bolii sale, o ambulanta a fost solicitata de urgenta, chiar in toiul noptii.

 

Potrivit Spynews, in noaptea de miercuri spre joi, un echipaj SMURD a fost solicitat acasa la Denisa.
Dupa ce au urcat grabiti spre apartamentul artistei, acestia au petrecut aproximativ 30 minute in imobil, timp in care i-au acordat primul ajutor.

Cel mai probabil, starea artistei a fost stabilizata, insa chiar si asa, in momentul in care medicii s-au intors la masina de ambulanta, oroarea si tristetea s-au putut citi pe chipurile lor.


Starea de sănătate a Denisei e din ce în ce mai proastă, iar finalul pare inevitabil şi mai aproape ca oricând. Se pare că şi artista este conştientă şi i-a rugat pe cei de lângă ea să le transmită tuturor celor care vor să o vadă pentru ultima dată să vină în vizită.

 

Denisa pare să fi renunţat să mai lupte cu boala, iar familia se aşteaptă la ce e mai rău. Artista i-ar fi rugat pe cei din jurul ei să le transmită rudelor şi celor care i-au fost alături de-a lungul timpului să vină să o vadă.

”Nu ştie cât mai are, veniţi să o vedeţi. Veştile nu sunt bune, starea ei e gravă”, este mesajul transmis rudelor care vor să vină să o vadă pe Denisa, căci se pare că starea acesteia se înrăutăţeşte pe zi ce trece mai rău şi pare din ce în ce mai aproape de final.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu