Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 32 minute
 0    0

Iata ce se intampla in CORPUL tau daca nu ai RELATII INTIME timp de 7 zile….

femeia deasupra
Relatiile intime nu sunt altceva decat un moment de placere. Aceasta activitate ne aduce multe beneficii de sanatate pe care nu ni le putem imagina.
 
Cu toate acestea, la fel ca orice alta activitate sanatoasa, daca ne oprim din a o practica, vom pierde beneficiile sale. De aceea, multi experti spun ca daca nu aveti relatii intime tip de o saptamana, poate aduce consecinte grave. Exista credinta populara conform careia daca nu faci amor pentru o perioada lunga de timp, vaginul iti devine mai „stramt”.
Expertii spun insa ca acest lucru nu este adevarat.”Multe persoane isi imagineaza ca femeile care fac mai putin sex au un vagin mai ferm, in timp ce femeile care fac mai mult amor au un vagin mai putin elastic. Acest lucru nu este adevarat”, spune specialistul in sanatate feminina Jennifer Wider.
Motivul pentru care forma si marimea vaginului nu se modifica este pentru ca peretii acestuia sunt formati din muschi elastici. Isi modifica forma si marimea dupa sex si dupa nastere.
De aceea, in acest articol vom vorbi despre consecintele care se produc daca nu aveti contact sexual timp de o saptamana.
Stres
Avand relatii cu partenerul tau este un mod foarte practic si placut pentru a reduce stresul. Acesta este motivul pentru care, atunci cand ne oprim din rasfat, pierdem acest avantaj. Conform unui alt studiu realizat in 2005, daca faci dragoste cu partenerul tau, imbunatatesti in mod constant performantele fizice si cele ale creierului.
 

Probleme cu inima
Stim cu totii ca cei care nu desfasoara nici o activitate fizica vor avea probleme cu inima. Din moment ce aceasta activitate necesita o activitate fizica, aceasta imbunatateste sanatatea inimii si a circulatiei noastre.
Recent, un grup de oameni de stiinta au efectuat un studiu cu mai multe
cupluri. Acest lucru a descoperit ca cei care au intretinut relatii intime cel putin o data pe saptamana au fost mai putin susceptibili in a suferi de difuzile erectila.
Stima de sine scazuta
Dupa ce traiesti cu partenerul tau, daca treci printr-o pauza intima, s-ar putea sa te simti nedorita.In plus, in functie de mai multe studii, la momentul ejacularii, hormonii, cum ar fi testosteronul, estrogenul si prolactina sunt eliberati prin emotiile noastre.
Dupa cum putem vedea, aceasta nu este doar o chestiune de satisfacere a dorintei noastre, dar, de asemenea, de mentinere a sanatatii. Asa ca, daca sunteti casatorit sau daca locuiti cu partenerul luati aceasta oportunitate de a avea grija de sanatatea voastra si de a avea parte de putina distractie.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu