Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 21 ore
 50    0

Razvan Simion s-a saturat de melodiile Lidiei Buble: "Eu trebuie sa suport, dar altii nu"

lidia buble
Asculta de atatea ori acasa melodiile Lidiei Buble incat la munca nici nu vrea sa le mai auda! Razvan Simion este cel care o asculta intotdeauna primul pe iubita lui atunci cand are o noua piesa si cand are ocazia face si glume pe seama acestui lucru.
n cadrul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" de astazi, iubitul Lidiei Buble a avut o reactie amuzanta atunci cand o telespectatoare a cerut melodia "Mi-e bine".
"Nu mai pot, imi curge sange din urechi. E foarte draguta, dar o aud de 100 de ori zi (n.r: melodia Mi-e bine - Lidia Buble). Da, o salut pe Lidia din partea ta. Ma duc acum sa o sun. Unele melodii ar trebui interzise dupa ce au fost ascultate prea mult. Eu trebuie sa suport, dar altii nu trebuie sa suporte", a spus Razvan Simion.
Lidia Buble si Razvan Simion sunt impreuna de aproximativ doi ani. In vara lui 2015, Razvan Simion a anuntat, in exclusivitate, pentru Spynews.ro ca s-a despartit de sotia sa, Diana, dupa 15 ani de mariaj.Lidia Buble este din Deva, are noua frati si face parte dintr-o familie de penticostali, iar relatia cu Razvan Simion, confirmata ulterior, i-a adus succes pe plan profesional.

Citeste si...

13 Mai 2017
 1165    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu