Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 78    0

Magistratii au decis sa inceapa judecata in dosarul lui Vasile Blaga

blaga3
Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis, miercuri, ca instanta a fost sesizata in mod legal in cazul fostului copresedinte al PNL, Vasile Blaga, dispunand sa se inceapa judecata pe fond.
Respinge, ca nefondata, contestatia formulata de inculpatul Blaga Vasile impotriva incheierii din data de 20.02.2017, pronuntata de judecatorul de camera preliminara in dosarul nr.1240/3/2017/a1 al Tribunalului Bucuresti, Sectia I Penala, a decis Curtea de Apel Bucuresti miercuri.
Astfel, a fost mentinuta decizia Tribunalului Bucuresti care a constatat legalitatea sesizarii instantei, a administrarii probelor si a efectuarii actelor de urmarire penala in dosar.
Vasile Blaga, fost senator in Parlamentul Romaniei, a fost trimis in judecata pe 28 noiembrie de procurorii DNA din Ploiesti in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, cauza fiind trimisa instantei supreme. Mandatul de senator al lui Vasile Blaga s-a incheiat in luna decembrie iar dosarul nu a mai fost de competenta ICCJ, fiind trimis Tribunalului Bucuresti.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu