Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 5 ore
 24    0

Primele imagini cu Valentina Pelinel si Cristi Borcea impreuna la botezul micutului Milan!

Botez Milan
Cristi Borcea si Valentina Pelinel il boteaza luni pe Milan (11 luni), fiul lor, iar milionarul, care a fost condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor, a primit permisiunea de a participa la eveniment. Fostul dinamovist a ajuns acasa in urma cu putin timp, iar revederea cu Pelinel si cu fiul sau a fost una emotionanta.

UPDATE 18.05. Milionarul si-a pus bodyguarzii sa formeze un paravan in fata bisericii pentru a nu face nimeni fotografii din strada

UPDATE 18.00. Ceremonia religioasa a luat sfarsit, iar BorceaPelinel si restul invitatilor au plecat spre biserica si s-au dus la petrecere

UPDATE 17.35. BorceaPelinelGigi BecaliAlexandra Mihai si ceilalti invitati au ajuns la biserica.

Putin dupa ora 16.00, la resedinta familiei Borcea si-a facut aparitia doctorita Alexandra Mihai, nasa micutului Milan. Aceasta a intrat in vila cu lumanarea de botez in mana. La scurt timp a sosit si Gigi Becali, bun prieten cu Borcea.

Valentina Pelinel l-a nascut pe Milan in luna iunie a anului trecut, insa Borcea nu a putut fi prezent, si asta pentru ca era in inchisoare. Cu toate acestea, el a trimis prin tofer un buchet imens de flori pentru iubita lui. Pelinel a declarat in mai multe randuri ca micutul va fi crestinat in momentul in care Borcea va putea sa participe la botez, iar asta se intampla luni.  Cristi Borcea a fost casatorit timp de doua decenii cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii.

Sursa: cancan.ro

Galerie Foto

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu