Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 65    0

Cele mai incitante fantezii intr-un cuplu. Multi le au, dar le este rusine sa recunoasca

fanteziee

Sa faci sex cu o femeie De ce e hot pentru tine: Nu inseamna ca esti gay sau ca iti doresti sa o faci cu adevarat, dar imaginile cu doua femei in ipostaze fierbinti sunt atat de promovate in societatea noastra, incat e normal ca uneori sa-ti treaca prin minte si chiar sa te excite.


De ce e hot pentru el: Mai mult ca sigur acest scenariu i-a invadat si lui imaginatia, insa cu el ca... participant. Cu adevarat surprinzator e faptul ca ceea ce il starneste la maxim cand vine vorba de sexul in trei este ideea ca tu ai parte de placere dubla - studiile au descoperit ca fanteziile barbatilor se concentreaza adesea pe extazul partenerei.


Incearca varianta asta: Cand iesiti undeva, arata-i o straina sexy si sopteste-i ca e chiar pe gustul tau. Apoi, in dormitor, explica-i prin limbaj explicit ce iti imaginezi ca ai incerca sa faci cu ea, in timp ce el ar fi spectator.


Sa fii dominata - De ce e hot pentru tine: Esti privata de libertate, deci poti experimenta placere maxima fara sa fie nevoie s-o oferi la randul tau.


De ce e hot pentru el: Barbatilor le place sa cucereasca o femeie si a te preda fortei lor li se pare extrem de sexy.


Incearca varianta asta: Insinueaza prin limbajul trupului ca ai chef sa fii dominata, punandu-ti mainile deasupra capului. Sau, daca iti doresti sa fii tu partea dominanta, tine-l de maini atunci cand incearca sa faca o miscare in timpul preludiului si spune-i ca trebuie sa astepte pana cand ii dai tu voie sa te atinga.


S-o faci cu un strain - De ce e hot: Amandoi simtiti tentatia de a evada din rutina zilnica a relatiei voastre, cedand unei dorinte "anonime" si lipsite de dileme.


Incearca varianta asta: Totul se rezuma de fapt la interpretarea de roluri. Mergeti la un bar prefacandu-va ca nu va cunoasteti si ca el incearca sa te agate. Apoi continuati joaca si acasa. Daca va doriti senzatii si mai puternice, purtati masti sau costume care sa reprezinte un personaj - noutatea faptelor va avea un impact pozitiv asupra libidoului.


Sa faceti sex in public - De ce e hot pentru tine: "Joaca" sexy in fata strainilor te face sa te simti rebela si asta demonstreaza ca, desi viata reala nu-ti da ocazia sa incalci prea multe reguli, tot ai o latura de fata rea.


De ce e hot pentru el: Iubitul tau iti va face jocul negresit, pentru ca barbatilor le place sa demonstreze ca sunt suficient de "armasari" ca sa faca fata oricarei provocari.


Incearca varianta asta:  Adapteaza-ti fantezia la o "actiune" semi-publica, ghidandu-i mana pe sub fusta ta mini la film sau la restaurant. Mai tarziu, excitati-va pe tema intamplarii - spune-i cat de excitant ar fi fost s-o faceti chiar acolo si impartasiti astfel o fantezie sexy pe care o puteti continua prin dirty talk.

Citeste si...

12 Aprilie 2017
 1262    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu