News Flash:

Reactia Gabrielei Cristea dupa ce s-a aflat ca e insarcinata

11 Aprilie 2017
1276 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriela cristea talie1
Gabriela Cristea a luat pozitie dupa ce s-a spus ca ar fi insarcinata si ar urma sa devina mama de baiat. Prezentatoarea TV a transmis un mesaj subliminal, insa extrem de direct tuturor celor care au intrebat-o insistent despre sarcina.
 
Gabriela Cristea a evitat sa comenteze zvonurile potrivit carora ar fi insarcinata si ar urma sa devina mama de baiat. In debutul editiei de luni a emisiunii sale, prezentatoarea TV a tinut sa le transmita tuturor sa-si vada de viata si de propriile povesti.
”Sper ca va ocupati de viata voastra, de dragostea voastra si de familia voastra”, le-a transmis Gabriela Cristea telespectatorilor ei.
Nu a vorbit despre propria sarcina, insa vedeta a insistat sa se informeze despre nasterea prin cezariana si programarea nasterii pe o anumita data si implicatiile numerologice: ”Atunci cand iti vine norocul, te taie si iesi tu cum vrei. Dar cand te taie, e alta povestea. Eu intreb pentru o prietena, nu pentru mine. Eee... prietena mea! Nu vorbim despre mine”.
Mai mult decat atat, ascultand interpretarea numerologica a zilei ei de nastere, Gabriela Cristea a trecut de la liniste si relaxare la agitatie: ”Hai ca m-am enervat! Zeeeen! Sunt zen!”.
Vedeta a si renuntat la pantofi pentru cateva secunde, pentru a scapa de un motiv in plus de stres, semn ca nici tocurile nu-i mai sunt pe plac.
Vedeta a plusat dupa pauza si a dat de inteles ca mananca mai mult in perioada asta si are pofte: ”O sa fie cu rod toamna asta! Cum mere, cu pere, cu cirese... N-am mancat la pranz? Ce-am patit?”

sursa 

gabriela cristea prezentatoarea tv sarcina povesti pofte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004775 (s)