Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

10 Mai 2024
 67    0

SCANDAL intr-o scoala din judetul Hunedoara. Profesor acuzat ca a lovit un elev

elev batut
Inspectoratul Scolar Judetean Hunedoara efectueaza verificari in cazul unui profesor de matematica de la Scoala generala nr.1 din orasul Lupeni, pe care parintii unui elev de clasa a VI-a l-au reclamat ca le-a lovit copilul in timp ce se afla la cursuri, prezentand si fotografii in acest sens. 
"Este un incident regretabil. Scoala a informat Inspectoratul Scolar despre acest caz si a declansat o procedura de cercetare disciplinara a profesorului in cauza", a declarat miercuri, pentru AGERPRES, inspectorul scolar general adjunct, Marta Mate. 
Ea a precizat ca se va deplasa joi in Valea Jiului si va discuta, cu acest prilej, si cu profesorul acuzat de parinti ca le-ar fi lovit copilul. 
Contactat telefonic, profesorul Cornel Lungan, a recunoscut ca l-a lovit usor pe elev, afirmand ca acesta deranja ora de matematica. 
"Eu i-am dat una peste fund pentru ca deranja ora. I-am spus sa stea cuminte. Cand m-am dus la el si i-am zis sa se ridice in picioare, i-am dat o palma peste fund, incet. Are pielea sensibila si au ramas degetele imprimate acolo. (...) Nu am treaba cu el, ne intelegeam foarte bine, l-am ajutat cand a avut nevoie. Dar asa e viata", a spus Lungan. 
Profesorul Cornel Lungan a fost viceprimar al orasului Lupeni timp de 16 ani, pana in vara anului trecut. Acesta a spus ca mai are doua luni pana la pensie si ca regreta ca nu s-a retras din activitate anul trecut, cand nu a mai fost ales viceprimar. AGERPRES

Citeste si...

9 Martie 2017
 996    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu