Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 18 ore
 44    0

BOMBA! Ce s-a intamplat cu Barbie de Romania

sabrina fabian
“Regele fitelor” le-a dat cu flit “praduitorilor” dupa ce s-a combinat cu Barbie de Romania, Sabrina Fabian pe numele ei real, dar se pare ca relatia lor pasionala n-a rezistat nici macar o luna, fiindca blondina l-a “tradus” in club pe celebrul Andrei Versace
Paparazzi au filmat-o pe Barbie de Romania in timp ce se bucura de distractia nocturna in compania unui tanar asortat corespunzator cu rochita alba vaporoasa purtata de fosta iubita a lui Versace, care o facea sa semene si mai tare cu papusa faimoasa al carei nume i-a devenit porecla. Desi nu au facut niste gesturi tandre evidente, blondina a avut grija ca, din cand in cand, sa-si arunce privirea asupra tanarului drept semnal ca este totusi cu ochii pe el, iar acesta s-a comportat exemplar, stand constant langa partenera.
Chiar daca parea sa fie nedezlipita de Versace, se pare ca relatia cu “Regele fitelor” nu a durat prea mult in pofida declaratiilor facute de cei doi , precum si a faptului ca acesta o si prezentase familiei lui. Sabrina Fabian a avut o ascensiune aproximativ la fel de rapida ca cea a lui Andrei Versace, devenind o prezenta obisnuita prin cluburile in care se “invarte” lumea buna,dupa ce a reusit sa faca o prima impresie iesita din comun, fiind prima concurenta X-Factor Romania care a… lesinat pe scena! Chiar daca nu a reusit sa obtina vreun trofeu, a reusit sa le atraga tuturor atentia, ajungand in cele din urma pe lista de cuceriri a unui adevarat “rege”, care nu se fereste sa se laude cu femeile frumoase, dar si cu teancurile de bani etalate in filmarile postate online.

Citeste si...

7 Februarie 2017
 1132    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu