Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 2 ore
 30    0

ALERTA METEO! REVIN NINSORILE

ninsoare si viscol
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteo de precipitatii insemnate cantitativ, ninsori moderate la munte si in Moldova. 


Informarea meteo de ploi abundente si ninsori este valabila in intervalul 7 februarie ora 02.00 – 9 februarie ora 06.00.  In intervalul mentionat, temporar se vor semnala precipitatii in toate regiunile. Cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp, iar in Moldova, Dobrogea, Muntenia si in zonele deluroase si montane din restul teritoriului, pe arii restranse 30...40 l/mp.

In cursul noptii de luni spre marti (6/7 februarie) si pe parcursul zilei de marti (7 februarie), va ploua pe arii extinse, exceptand jumatatea de nord a Moldovei si zona montana inalta, unde vor predomina ninsorile.

Incepand din cursul noptii de marti spre miercuri (7/8 februarie), in cea mai mare parte a Moldovei si in zona de munte va ninge si se va depune strat nou de zapada, local mai consistent. In restul teritoriului vor fi precipitatii mixte, iar in sud-estul tarii, incepand din dupa-amiaza zilei de miercuri (08 februarie), treptat vor predomina ninsorile. Vantul va avea intensificari temporare in sudul Moldovei, cea mai mare parte a Munteniei si a Dobrogei, cu viteze ce vor depasi la rafala de 50...55 km/h.

Trecator si pe arii restranse se va produce polei, cu o probabilitate mai ridicata in jumatatea de sud a Moldovei si in Baragan.


Potrivit ANM, unele intensificari ale vantului vor fi la inceputul intervalului si in sudul Banatului, precum si in Oltenia si Muntenia. In functie de evolutia meteorologica, Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca va actualiza prezentul mesaj.

Citeste si...

6 Februarie 2017
 921    0
6 Februarie 2017
 1019    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu