Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 64    0

BREAKING NEWS: Avocatul Poporului ataca la CCR ordonanta de urgenta

ciorbea
Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat ca decis sa ridice exceptia de neconstitutionalitate in cazul ordonantei de urgenta care modifica cele doua coduri penale.

Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, a declarat că documentul care ridică excepţia de neconstituţionalitate în cazul OUG care modifică cele două Coduri Penale va pleca în câteva minute către Curtea Constituţională.

Victor Ciorbea, Avocatului Poporului, a declarat miercuri, întrebat despre posibilitatea de a ataca la Curtea Constituţională ordonanţele privind modificarea Codurilor penale, că acest lucru ţine de CSM, nu de instituţie pe care o conduce el. Klaus Iohannis a mers la Victor Ciorbea pentru a-i cere să analizeze posibilitatea de a ataca ordonanţa la Curtea Constituţională


STIRE INITIALA
Avocatul Poporului, Victor Ciorbea,
va face o declaratie de presa vineri la orele 11,30, la sediul institutiei, str. Eugeniu Carada, nr. 3, pe tema: OUG nr. 13/2017, informeaza Biroul de presa.
Potrivit surselor HotNews, Victor Ciorbea ar urma sa anunte ca ataca la CCR ordonanta de urgenta privind modificarea Codurilor Penale. 

Citeste si...

3 Februarie 2017
 1155    0
2 Februarie 2017
 1037    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu