News Flash:

Timisorenii au iesit din nou in strada

3 Februarie 2017
1154 Vizualizari | 0 Comentarii
protest timis5
Timisorenii s-au adunat din nou in centrul Timisoarei, pentru a treia zi consecutiva, de cand Guvernul Grindeanu a dat Ordonanta gratierii. Adunarea s-a dat la ora 18, sute de studenti pornind cu o ora inainte din Complexul Studentesc.
Oamenii continua sa vina din toate zonele orasului spre centrul Timisoarei. La 20 de minute de la inceputul protestului, aproximativ 1.000 de oameni s-au strans in Piata Victoriei.
Protestatarii si-au improvizat pancarte noi pe care scrie: „Asa va bateti joc de o colonie de ingeri”, „Ne pui pe tren ca sa mergem in directia opusa? P.S.: Venim la voi”, „No, amu ii bai!!!”, „Studentii UVT sustin protestele”, „Sa va fie frica, studentii se ridica”, „Sase, sase, vin studentii”, „Sesiunea asta, doar coruptii pica”, „Nu imi vine sa fac copii in tara condusa de hoti”, „E timpul sa fim noi un Colectiv”, „Nu vreau sa creada copiii nostri ca cinstit e totuna cu fraier”, scrie tion.ro.
Oamenii scandeaza aproape fara oprire „Rusine, rusine, rusine sa va fie” si „Abrogati si plecati”.
Peste 2.000 de protestatari in Piata Victoriei
La jumatate de ora de la inceputul protestului, in Piata Victoriei s-au adunat peste 2.000 de oameni. La fel ca si in seara de miercuri, manifestantii vor pleca intr-o plimbare pe strazile orasului, pentru a convinge cat mai multi timisoreni sa iasa in strada. De aceasta data se va merge pe strada Take Ionescu, prin Badea Cartan, urmand sa se intoarca pe Podul Decebal, prin fata Prefecturii si inapoi in centru.
Proteste se desfasoara si in alte orase mari din tara.

timisorenii l timisoarei complexul studentesc piata victoriei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004340 (s)