Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 20 ore
 49    0

IMAGINI SOCANTE! Cum arata decebal Traian Remes dupa un an de inchisoare. VIDEO cu momentul iesirii din penitenciar

Decebal Traian Remes
Fostul ministru al Agriculturii Decebal Traian Remeş, condamnat la trei ani de închisoare în dosarul "Caltaboşul", a fost eliberat din penitenciar, unde a ispăşit un an din pedeapsă, după ce Tribunalul Maramureş i-a admis definitiv cererea de eliberare condiţionată. Decebal Traian Remeş, condamnat la trei ani de închisoare în dosarul "Caltaboşul", a fost încarcerat din 25 februarie 2013 la Penitenciarul Baia Mare, iar la jumătatea lunii ianuarie a cerut să fie eliberat condiţionat, motivând că are peste 60 de ani şi a ispăşit o treime din pedeapsă.

Potrivit vechiului Codul Penal, în cazul condamnatului care a împlinit vârsta de 60 de ani se poate dispune eliberarea condiţionată după executarea efectivă a unei treimi din durata pedepsei, în cazul condamnării care nu depăşeşte 10 ani. Noul Cod penal stipulează, în acelaşi caz, că deţinutul poate fi eliberat după ce a executat jumătate din pedeapsă. Potrivit principiului aplicării legii mai favorabile, Remeş beneficiază de prevederile vechiului Cod penal.

Cu o barbă albă şi o geantă de voiaj, Remeş a mers pe jos câteva sute de metri până la soţie, care îl aştepta în maşină, potrivit ziarmm.ro.

Fostul ministru nu a vrut să declare nimic ziariştilor, acesta părând afectat dupa regimul de detenţie. 

Galerie Video

Citeste si...

12 Februarie 2014
 1268    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu