Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 49    0

ATENTIE UNDE PARCATI la Deva! Primaria a dat liber la ridicat masini

masina ridicata3
Primaria Deva are in plan sa ridice, din nou, masinile parcate neregulamentar pe domeniul public, pentru recuperarea autovehiculelor soferii urmand sa achite o taxa de cel putin 250 de lei, se arata intr-un proiect de hotarare pus in dezbatere publica de Consiliul Local Deva. 
Cetatenii care doresc sa vina cu propuneri la acest proiect de hotarare vor putea depune observatiile lor direct la sediul primariei sau pe site-ul institutiei, pana la data de 1 februarie, a informat, duminica, administratia locala. 
"Se va relua activitatea de ridicare, transport, depozitare si eliberare a vehiculelor stationate / parcate neregulamentar pe drumurile publice sau pe domeniul public si privat al Municipiului Deva, a celor abandonate sau fara stapan, precum si a celor care ocupa abuziv locurile rezervate persoanelor cu handicap", se arata intr-un comunicat remis AGERPRES. 
Conform proiectului de hotarare, politistii locali si cei de la Biroul Rutier al Politiei Deva vor stabili daca masinile sunt parcate ilegal si tot ei vor fi cei care dispun ridicarea acestor autovehicule. 
Pentru a-si recupera masinile, proprietarii vor trebui sa achite o taxa de 100 de lei pentru ca autoturismele au fost ridicate din locul in care erau parcate ilegal, alti 100 de lei pentru transport si cate 50 de lei pentru fiecare zi in care autovehiculul a stat in parcarea pusa la dispozitie de Primaria Deva. 
Nu pot fi ridicate masinile in care politistii observa ca se afla o persoana sau acele autovehicule la care proprietarul a ajuns inainte ca ele sa fie ridicate pe o platforma si este dispus sa plateasca taxele pentru deblocare si transport, adica 200 de lei. AGERPRES

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu