Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 17 ore
 43    0

Inmormantare cu scandal! Ce se intampla la inhumarea lui Dan Adamescu

dan adamescu
Scandalul din jurul mortii lui Dan Adamescu trece la un alt nivel. Dupa ce apropiatii miliardarului au acuzat procurorii si judecatorii ca l-au omorat, practic, pe Adamescu, acum totul ia o alta turnura. Adamescu a cerut in repetate randuri sa fie eliberat conditionat pentru ca este foarte bolnav, dar nu i s-a permis acest lucru.
Acum, e din nou scandal in familia lui Adamescu. De aceasta data, conflictul cu autoritatile a trecut in plan secund. E razboi in interiorul familiei. Adamescu va avea la capatai, in timpul inmormantarii, o armata de bodyguarzi. Conflictul dintre sotia sa, Carmen Adamescu, de care mogulul nu a apucat sa divorteze, si familia lui Dan Adamescu este imens.

De altfel, a fost o lupta crancena intre sotie si fiul vitreg al fostului om de afaceri pe cine va organiza funeraliile. Institutul de Mecina Legala (IML) i-a recunoscut sotiei sale, Carmen Adamescu, dreptul de a ridica trupul neinsufletit si a organiza funeraliile cuvenite. Dupa aceasta victorie, Carmen Adamescu a decis sa organizeze funerariile cu ajutorul unei armate de bodyguarzi.

Citeste si...

26 Ianuarie 2017
 1101    0
26 Ianuarie 2017
 1082    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu