News Flash:

Inmormantare cu scandal! Ce se intampla la inhumarea lui Dan Adamescu

27 Ianuarie 2017
1259 Vizualizari | 0 Comentarii
dan adamescu
Scandalul din jurul mortii lui Dan Adamescu trece la un alt nivel. Dupa ce apropiatii miliardarului au acuzat procurorii si judecatorii ca l-au omorat, practic, pe Adamescu, acum totul ia o alta turnura. Adamescu a cerut in repetate randuri sa fie eliberat conditionat pentru ca este foarte bolnav, dar nu i s-a permis acest lucru.
Acum, e din nou scandal in familia lui Adamescu. De aceasta data, conflictul cu autoritatile a trecut in plan secund. E razboi in interiorul familiei. Adamescu va avea la capatai, in timpul inmormantarii, o armata de bodyguarzi. Conflictul dintre sotia sa, Carmen Adamescu, de care mogulul nu a apucat sa divorteze, si familia lui Dan Adamescu este imens.

De altfel, a fost o lupta crancena intre sotie si fiul vitreg al fostului om de afaceri pe cine va organiza funeraliile. Institutul de Mecina Legala (IML) i-a recunoscut sotiei sale, Carmen Adamescu, dreptul de a ridica trupul neinsufletit si a organiza funeraliile cuvenite. Dupa aceasta victorie, Carmen Adamescu a decis sa organizeze funerariile cu ajutorul unei armate de bodyguarzi.

dan adamescu carmen adamescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1324 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006645 (s)