Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 51    0

ESEC in negocierile din USL privind functia lui Iohannis: Nu am ajuns la o concluzie, discutiile se reiau marti

Funcţia de vicepremier lăsată liberă de Daniel Chiţoiu pentru Klaus Iohannis rămâne încă un subiect tensionat în USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta încercând să tranşeze problema într-o întâlnire lărgită, la Vila Lac 1, la carea participat, potrivit unor surse politice, citate de Mediafax, şi fondatorul PC Dan Voiculescu.

Klaus Iohannis a declarat, într-o conferinţă de presă ulterioare întâlnirii de la Vila Lac 1, că discuţia ”a fost una amiabilă”. ”PNL a propus ca eu să preiau funcţia de vicepremier şi ministru de interne, care nu se potriveşte pe actuala structură a Guvernului. Aceste lucruri par simple, în realitate este o birocraţie complicată. Nu am ajuns la o concluzie astăzi pentru că nu ne-am propus asta. Am stabilit pentru mâine o întâlnire, la care vine toată lumea pregătită cu propunerile pe care vrea să le facă”, a declarat Iohannis.

Discuţiile se desfăşoară în contextul în care, în cursul dimineţii, premierul Victor Ponta a declarat, pentru Mediafax, că îl propune, astăzi, pe Klaus Iohannis la conducerea Ministerului de Interne, deoarece la această instituţie este nevoie de o situaţie clară, de stabilitate, şi că problema funcţiei de vicepremier va fi discutată rapid în USL.
gandul.info 

Citeste si...

10 Februarie 2014
 1311    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu