Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 42    0

Tineri teribilisti cercetati de politie la Hunedoara

politia1
Trei tineri din municipiul Hunedoara, cu varste intre 17 si 19 ani, sunt cercetati de politie sub control judiciar dupa ce au spart cu pietre geamurile de la 15 cladiri din oras, ei relatand ulterior ca au savarsit aceste fapte pentru a se distra. 
Potrivit politistilor, incidentele au avut loc in lunile octombrie si noiembrie, pe timpul noptii, tinerii folosindu-se de doua autoturisme ale parintilor pentru a se deplasa in diferite locuri ale municipiului Hunedoara. 
''In urma probatoriului, politistii au stabilit ca tinerii au spart cu pietre geamurile a 15 imobile, alese aleatoriu in diferite zone ale municipiului, cauzand un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei'', a declarat miercuri purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, Bogdan Nitu. 
Cei trei tineri au fost identificati si prinsi de politistii din Hunedoara, iar procurorii au decis ca suspectii sa fie cercetati sub control judiciar pentru comiterea infractiunilor de amenintare, distrugere, complicitate la distrugere, tulburarea ordinii si linistii publice. AGERPRES

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu