News Flash:

INCREDIBIL! Cum danseaza ZUMBA aceasta fetita de numai cativa anisori

24 Noiembrie 2016
1099 Vizualizari | 0 Comentarii
zumba fetita
Zumba este amestec de dans si aerobic potrivit oricarei varste, chiar si micutei din acest filmulet care nu are decat cativa anisori. Coregrafia acestui dans iti da multa incredere si curaj iar micuta dovedeste pe deplin ca are aceste atuuri, iar energia cu care danseaza ii ofera o stare de buna dispozitie si amuzament.
Tuturor ne place miscarea, iar daca vrem sa avem un stil de viata plin de energie, ar fi ideal sa urmam exemplul acestei fetite adorabile. Privind-o, ne putem da usor seama ca niciun dans nu este greu de invatat, ci dimpotriva.
Cu multa naturalete in miscari si tot timpul cu zambetul pe buze, micuta ne demonstreaza ca si la o varsta atat de frageda nimic nu e greu daca iti doresti cu adevarat. Urmarind cu atentie miscarile mamicii ei, instructoare de dans, Audrey nu rateaza nici macar un singur element coregrafic.
Ea isi coordoneaza miscarile corpului si ale bratelor intr-o coregrafie inedita, animand din cand in cand momentul cu batai din palme pe ritmul melodiei din fundal. E uimitor cum fara nici urma de timiditate, fetita executa cu mult curaj miscarile programului de Zumba.
Daca veti dori vreodata sa fiti in forma, ar fi nimerit sa va luati un instructor de exceptie, iar micuta din imagini poate indeplini acest rol cu mult profesionalism. Fara indoiala ziua va fi mult mai frumoasa cu un asa profesor.

Galerie Video


element coregrafic umba
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005586 (s)