News Flash:

A inceput sa cante un SUPER HIT, pe strada. Ce a urmat, cu siguranta va va impresiona!

24 Noiembrie 2016
1062 Vizualizari | 0 Comentarii
canta pe strada
Adeseori ne punem intrebarea: „Cat este de importanta muzica pentru noi?” Iar raspunsul il primim prin intermediul acestor imagini incredibile unde intalnim o multime de artisti stradali din diferite colturi ale lumii care interpreteaza o piesa cunoscuta tuturor.
Acest filmulet demonstreaza ca tuturor ne place muzica si ca suntem placut impresionati de fiecare data cand auzim un refren cunoscut. „Playing for change”este o miscare creata pentru a uni oameni de pe tot globul printr-o pasiune comuna. Mai multe inregistrari au fost combinate pentru a crea o compilatie deosebita cu muzicieni stradali din intreaga lume, scrie livebiz.ro.
Ei interpreteaza melodia „Sittin’ On The Dock Of The Bay”, iar acordurile muzicale care se aud incepand cu strazile Americii, pana in Japonia, Brazilia sau Italia sunt atat de naturale si de sensibile incat nu putem sa nu fim emotionati.
In anul 2002, fondatorii miscarii „Playing for change” au realizat un documentar despre importanta artistilor stradali. De atunci, organizatia a continuat ideea pentru care a fost creata iar donatiile si profiturile obtinute din vanzarea albumelor sunt alocate in fiecare an unor programe de studiere a artei si muzicii de catre copiii din intreaga lume.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005080 (s)