News Flash:

Reactia uimitoare a unui caine care isi revede stapanul dupa o pauza de opt ani. Clipul este EMOTIONANT

24 Noiembrie 2016
995 Vizualizari | 0 Comentarii
caine pierdut
In urma cu opt ani, Joshua Edwards il pierduse pe Duke, un caine din rasa Rottweiler pe care nu mai spera sa-l revada vreodata. Dar ca prin minune, in urma cu doar cateva zile barbatul a primit un telefon de la clinica veterinara „Tamiami Animal Hospital” unde fusese adus pentru verificarea cipului nimeni altul decat cainele lui.
Maria Elena Cartaya, o profesoara din Miami, orasul in care Joshua Edwards isi pierduse cainele in anul 2007 este cea care l-a gasit pe Duke pe strada, stand pe trotuar si parca asteptand ca cineva cunoscut sa il invite alaturi de el.
Nu a fost nevoie decat sa deschida usa autoturismului si sa-l invite inauntru, iar Rottweiler-ul a raspuns cu promptitudine chemarii. De aici pana la reintalnirea cu cel care il pierduse cu opt ani in urma nu a mai fost decat un pas. La spital, cainelui i-a fost citit cipul si in acest fel s-a facut legatura cu stapanul lui adevarat.
Intalnirea dintre Joshua si Duke a fost pe cat de placuta, pe atat emotionanta pentru ca imediat cum a auzit primele cuvinte venite din partea barbatului, in privirea cainelui a aparut o unda de speranta ca cel care statea acum in fata lui era tocmai stapanul sau mult iubit, scrie livebiz.ro.
Joshua a izbucnit in lacrimi vazand ca prietenul lui il recunoaste si ca isi vor putea continua relatia lor speciala fara nici cea mai mica piedica. „Ma bucur sa am cainele iarasi acasa. El face parte din familia mea. Este greu pentru ca nu toata lumea intelege, insa sunt si oameni care stiu exact despre ce vorbesc ”, a marturisit Edwards.

Galerie Video


duke clinica veterinara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005829 (s)