Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 60    0

Veste proasta pentru Alina Eremia

alina eremia blonda
La doar 19 ani, fratele Alinei Eremia face parte din noua generatie care se afirma in industria muzicala romaneasca. Mircea isi doreste din tot sufletul sa confirme in cariera, insa a devenit neglijent la capitolul studii. Din aceasta cauza,tanarul risca sa aiba mari probleme cu facultatea. 
„Muncesc din greu in ultima perioada, pregatesc un nou hit cu care vreau sa sparg topurile. Asa ca, am fost nevoit sa petrec foarte mult timp in studio si am lasat-o mai usor cu facultatea”, a declarat Mircea Eremia. 
Neglijent cu facultatea, fratele Alinei Eremia ar putea plati scump. Mircea risca sa ramana cu multe restante sau chiar sa fie dat afara de la studii. „Este adevarat! Se poate intampla si asa ceva. Eu sper, totusi, sa o scot la capat, pana la urma”. 
Chiar daca ajunge din ce in ce mai rar la cursuri, Mircea isi face timp pentru distractii. El prefera cafenelele de fite si compania frumusetilor din showbiz-ul autohton. 
Succes in muzica
Mircea Eremia se bucura de un succes fantastic in cariera muzicala. Inca de la prima lui piesa, tanarul a avut priza la public. Solistul a ajuns rapid in topuri, iar faptul ca e fratele Alinei Eremia l-a ajutat foarte mult. Piesa lui de debut, „Ilegal”, a strans peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube. In 2015, Mircea a avut cel mai bun debut muzical al anului.
Mircea si Alina Eremia au o relatie foare buna. Tanarul a marturisit in repetate randuri ca „Nu suntem doar frati, suntem si foarte buni prieteni. Am fost foarte apropiati, inca de cand eram copii”.

Citeste si...

15 Noiembrie 2016
 1207    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu