Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 54    0

Trei albanezi, prinsi la frontiera cu Serbia cand voiau sa intre ilegal in Romania

frontiera5
Trei cetateni albanezi, care incercau sa intre ilegal in Romania din Serbia, pe jos, prin zona localitatii Dudestii Vechi, au fost depistati duminica de politistii de frontiera timiseni, care aveau informatii despre intentia imigrantilor. 
''Actionand in baza unei informatii, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sannicolau Mare, impreuna cu jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara, au declansat o actiune specifica pentru depistarea unui grup de persoane care a fost identificat in apropierea frontierei romano-sarbe, in apropierea localitatii Dudestii Vechi. Persoanele in cauza, aflate la marginea localitatii, au fost preluate si conduse la sediul sectorului pentru cercetari'', informeaza un comunicat de presa al Politiei de Frontiera Timisoara, remis duminica AGERPRES. 
Oamenii legii au constatat ca este vorba despre trei barbati cetateni albanezi cu varste cuprinse intre 22 si 27 ani, asupra carora au fost gasite pasapoarte eliberate de autoritatile din Albania. 
Totodata, politistii de frontiera au constatat ca in urma cu o zi tinerilor le-a fost refuzata intrarea in Romania, pentru neindeplinirea conditiilor legale. 
In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, la finalizare urmand a fi luate masurile legale ce se impun. Totodata vor fi anuntate autoritatile de frontiera sarbe pentru cercetarea in comun a evenimentului, respectiv punerea in aplicare a acordului de readmisie, arata comunicatul citat. AGERPRES

Citeste si...

30 Octombrie 2016
 1077    0
28 Octombrie 2016
 1535    0
28 Octombrie 2016
 1244    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu