Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 7 ore
 39    0

Ce mesaj a primit Gabriela Cristea cu ocazia zilei de nastere de la sotul ei

gabriela cristea talie1
Gabriela Cristea isi aniverseaza astazi ziua de nastere. Prezentatoarea emisiunii „Te vreau langa mine” implineste varsta de 42 de ani. Primul care a surprins-o de ziua sa de nastere a fost chiar sotul ei, Tavi Clonda.


„La multi ani,scumpa mea sotie! Tot binele din lume sa vina la tine pentru sufletul tau curat si bun! Te vreau langa mine!”, a scris Tavi Clonda pe reteaua de socializare.


Gabriela Cristea si Tavi Clonda formeaza unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizz-ul romanesc. Cei doi sunt impreuna atat acasa, cat si la locul de munca, intrucat ei sunt colegi de platou la emisiunea „Te vreau langa mine”, difuzata de Kanal D.


Gabriela Cristea a oferit detalii picante despre relatia cu sotul ei. Realizatoarea TV a dezvaluit unul dintre secretele fericirii lor. “Dimineata nu ma trezesc cu zambetul pe buze. In prima ora dupa ce ma trezesc… n-ai vrea sa fii de fata cu mine ca sunt destul de ursuza. Saracul Tavi! Sotul meu si-a invatat lectia, stie ca n-are voie sa ma supere, n-are voie sa aprinda lumina, n-are voie sa vorbeasca cu mine in primul sfert de ora, si dupa aceea discutam.


Nu-mi pregateste cafeaua, pentru ca nu beau cafea. Este vorba despre tabietul de a ma trezi. Mie imi place sa ma trezesc incet, linistit, sa cante pasarelele, sa fie armonie, sa fiu zen. Daca ma trezesti in agitatie sau daca ma scol tarziu intr-o dimineata… aoleu. Dar imi revin repede”, a marturisit Cristea.

Citeste si...

27 Octombrie 2016
 1126    0
27 Octombrie 2016
 1063    0
26 Octombrie 2016
 1391    1
26 Octombrie 2016
 1007    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu