Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 16 ore
 41    0

Nu o sa-ti vina sa crezi! Iata cat de benefica este patlagina pentru organism!

patlagina
Patlagina – inamicul misterios al zecilor de afectiuni! Afla mai multe despre cum poti utiliza patlagina pentru tratamente naturale si eficiente! Stiai ca patlagina face parte din categoria celor mai puternice plante vindecatoare? Vezi care sunt principalele afectiuni care pot fi tratate eficient cu aceasta planta speciala!
Patlagina este o planta extrem de rezistenta si puternica pe care o poti gasi in gradina, pe alei sau alte spatii propice dezvoltarii. Este una dintre cele mai eficiente plante medicinale ale tuturor timpurilor.
Frunzele de patlagina au un potential enorm, ideale pentru crampe menstruale, curatarea tenului de acnee si puncte negre, tratand chiar si artrita.
Iata doar cateva dintre beneficiile acestei plante unice:
Vindeca ranile
Primul lucru pe care trebui sa-l stii despre patlagina este actiunea astringenta asupra ranilor sau a intepaturilor de insecte. Doar zdrobeste cateva frunze de patlagina si aplica pe zona cu probleme. Acopera apoi cu un bandaj si lasa sa actioneze pentru cateva minute.
Imbunatateste digestia
Patlagina este un remediu simplu pentru toate problemele digestive (indigestii, alergii la mancare, etc.) Are totodata si efect antiinflamator.
Ajuta la decongestionare si in cazul problemelor respiratorii
Patlagina este un excelent expectorant, fiind bogata in silica. Elimina mucusul, diminueaza tusea si trateaza raceala si multe alte afectiuni respiratorii.
Trateaza hemoroizii
Datorita proprietatilor astringente poate fi utilizata ca un tratament pentru hemoroizi. Poate fi procesata sub forma de lotiune sau unguent si aplicata direct in zona cu probleme.
Patlagina trateaza orice boala a sangelui
Dr. Finley Ellingwood afirma faptul ca patlagina este un remediu natural pentru bolile sangelui, dar si pentru boli ale glandelor, otravire cu mercur, diaree, probleme specifice ale femeilor, rani, muscaturi si eczeme ale pielii.
O poti adauga la salate sau consumata sub forma de lotiuni sau unguente.
sursa: kilocalorii.ro 

Citeste si...

12 August 2016
 5049    0
12 August 2016
 6053    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu