Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 15 ore
 31    0

Un TRUC FABULOS pentru gospodine. Nu credeai asta. Nu arunca FIERTURA DE CARNE! Iata ce sa faci cu ea

fiertura
Tu ce faci cu apa in care gatesti legumele sau carnea pentru diverse preparate? Stim deja raspunsul: o arunci.


Daca esti la fel de impatimita la noi pentru emisiunile televizate de gatit straine, atunci cu siguranta ai auzit de multe ori bucatarii vorbind de "chicken stock" sau"vegetable stock". La fel, cu siguranta ai citit si retetele noastre in care vorbim de"zeama de pui" sau "zeama de legume". Ei bine, iata acum la ce ne referim.

Ce ar fi daca ai pastra apa in care fierbi diverse ingrediente? Dupa ce fierbi legumele sau diferite tipuri de carne pentru mancarurile tale preferate, nu arunca apa in care au fiert!

Las-o sa se raceasca de tot, toarn-o in pungute sau borcanele rezistente la rece, apoi da-o la congelator si foloseste-o cand ai nevoie pentru diverse supe sau mancaruri, in locul obisnuitei ape. Aroma va fi mult mai puternica.

Citeste si...

5 Decembrie 2015
 1971    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu