News Flash:

Cum sa iti faci acasa supozitoare pentru a scapa de hemoroizi. Rezultatul este uimitor

7 Decembrie 2015
6579 Vizualizari | 0 Comentarii
supozitor hemoroizi
Din cauza stilului de viata sedentar si a alimentatiei haotice, hemoroiziireprezinta una dintre cele mai intalnite afectiuni. Cum orice medicament din farmacii are si efecte secundare neplacute, ideal ar fi sa ne vindecam cu ceea ce ne poate oferi natura, care, din fericire, este destul de darnica in privinta hemoroizilor. 

Cartoful este foarte bun in tratarea hemoroizilor. Astel, se curata de coaja un cartof si se taie o feliuta pe care o modelam sub forma de supozitor. Ca sa fie mai usor la introdus, se unge „supozitorul” cu putin unguent de galbenele. 

O planta foarte buna folosita pentru a scapa de durerile provocate de hemoroizi este pedicuta. O lingurita cu planta maruntita se pune in 250 ml apa clocotita. Se tine acoperita zece minute, apoi se strecoara. Se consuma o cana pe zi, cu inghitituri rare. 

Extern, coada-calului are efect hemostatic, fiind de un real ajutor celor care sufera de hemoroizi. Se utilizeaza sub forma de comprese dintr-un decoct concentrat, preparat din 100 g planta la un litru de apa.
Nu trebuie sa ignoram nici de frunzele de soc, care fac adevarate minuni. Se folosesc comprese din infuzie concentrata din 100 g frunze de soc la un litru de apa. 

De asemenea, datorita proprietatilor lor astringente, frunzele de vita-de-vie se pot utiliza extern sub forma de cataplasme.

hemoroizii medicament cartoful pedicuta coada-calului soc vita-de-vie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1356 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009010 (s)