News Flash:

Reteta mai buna decat orice medicament! Medicii nu-ti vor spune nimic despre asta!

5 Decembrie 2015
5089 Vizualizari | 0 Comentarii
reteta amestec

Aceasta este o reteta care combina mierea si scortisoara intr-un mod corect, rezultand o cale de atac, care nu este atat de cunoscuta in lumea moderna, dar care face minuni in tratamentul diverselor boli

Artrita

Amesteca o parte de miere in doua parti apa calduta si apoi adauga o lingurita de scortisoara pudra. Cu pasta rezultata maseaza usor partea de corp care te doare. Durerea cedeaza in interval de 15 minute, in cele mai multe cazuri!

Pacientii cu artrita isi pot administra zilnic cate o cana de apa fierbinte cu doua linguri de miere si o lingurita de scortisoara pudra. Daca remediul se administreaza cu regularitate, chiar si artrita cronica poate fi vindecata!

Intr-un studiu recent efectuat de Universitatea din Copenhaga, s-a constatat ca atunci cand doctorii le-au administrat pacientilor o combinatie de o lingura de miere cu o jumatate de lingurita de scortisoara pudra inainte de micul dejun, timp de o saptamana, din 200 de pacienti tratati, 73 de pacienti au scapat complet de dureri in interval de o luna. Majoritatea acestor pacienti nu puteau merge sau aveau o libertate de miscare restransa, dar dupa terapie, au inceput sa mearga cu mai putine dureri!

Caderea parului

Daca ai probleme cu podoaba capilara, poti aplica pe par inainte de baie o pasta alcatuita din ulei de masline fierbinte, o lingura de miere si o lingurita de scortisoara pudra, mixtura pe care o lasi sa actioneze aproximativ 15 minute, dupa care clatesti parul.

S-a demonstrat ca remediul este eficient si daca se pastreaza pasta pe par doar 5 minute!

Infectii urinare

Pune doua linguri de scortisoara pudra si o lingurita de miere intr-un pahar de apa calduta si bea licoarea. Ea va distruge toti germenii din vezica urinara, iar durerile vor disparea!

Dureri de dinti

Combina o lingurita de scortisoara pudra si cinci lingurite de miere si aplica pe dintele care te doare. Remediul poate fi folosit de trei ori pe zi (zilnic) pana cand dintele nu mai doare.

Raceala

Cei care sufera de raceli normale sau severe ar trebui sa ia o lingura de miere calduta cu 1/4 lingurita de scortisoara pudra timp de trei zile. Acest remediu vindeca majoritatea cazurilor de tuse cronica, raceala si curata sinusurile.

Deranjamente stomacale

Mierea cu scortisoara pudra vindeca durerile de stomac si indeparteaza ulcerele stomacale de la radacina.

In conformitate cu studiile efectuate in India si Japonia, s-a descoperit ca mierea, in combinatie cu scortisoara pudra, ajuta si indeparteaza balonarea si durerile de stomac.

Cresterea imunitatii

Utilizarea zilnica a scortisoarei pudra intareste sistemul imunitar si protejeaza organismul impotriva bacteriilor si atacurilor virale.

Oamenii de stiinta au descoperit ca mierea contine diferite vitamine si fier in cantitati mari, iar consumul regulat de miere intareste corpusculii celulari ai leucocitelor care combat bacteriile si afectiunile virale.

Acnee

Prepara o pasta din trei linguri de miere si o lingurita de scortisoara pudra. Aplica aceasta pasta peste cosuri seara inainte de culcare si spala-te cu apa calduta in dimineata urmatoare. Daca aplici tratamentul timp de doua saptamani, vei inlatura cosurile de la radacina!

Cura de slabire cu miere si scortisoara

In fiecare dimineata pe stomacul gol, cu o jumatate de ora inainte de micul dejun si seara inainte de culcare, trebuie sa bei miere si scortisoara pudra fierte intr-o cana de apa. Daca administrezi in mod regulat acest remediu, vei observa o scadere in greutate considerabila!


reteta mierea scortisoara artrita caderea parului infectii urinare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006673 (s)